Welkom

Een warm welkom bij Beauty & Fit, de plek om even aandacht aan jezelf te besteden en heerlijk te ontspannen! Je vindt ons in het Sportcentrum Zeewolde aan de Eikenlaan 92.

Ons aanbod in behandelingen varieert van:

// Gezichtsbehandelingen // Verschillende massages //
// Visagie // Epileren en verven // Lash Volume Lift
// Spray-tan // Waxen // Paraffinehand – en voetpakkingen //

Wij streven naar de juiste balans tussen inspanning en ontspanning, want die balans houd je gezond en geeft je energie. Ook jij kunt dit ervaren. Wij brengen namelijk fitness en schoonheid samen om een praktische oplossing voor je drukke levensstijl te creëren. De salon is kleinschalig van karakter. Bij ons bent u dus geen nummer, het contact met onze klanten is direct en persoonlijk. De sfeer in onze schoonheidssalon is gezellig en gemoedelijk. Door middel van verwarmbare stoelen, luxueuze airco en persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat je je optimaal kan ontspannen. Daarnaast passen wij uiteraard elke behandeling aan aan je persoonlijke wensen.

Ons boekingssysteem maakt het mogelijk om 24 uur per dag behandelingen te boeken. We kennen ruime openingstijden tot 21:30 uur in de avond. Natuurlijk ben je welkom om eens vrijblijvend te komen kijken bij ons. We hopen je graag te ontmoeten!